Sunnuntai 18.03.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Edvard, Eetu
Suomeksi
På Svenska
Aineistohaku, varaus ja uusinta
Olet tässä:  Lohjan kaupunginkirjastoPalvelutKirjastokortti ja tunnusluku › Yhteisökortin käytön erityisohjeet

Palvelut

Lohjan kaupunginkirjasto

Yhteisökortin käytön erityisohjeet

Yhteisökortin voivat saada laitokset tai yhteisöt. Näitä ovat esimerkiksi päiväkodit, ryhmäperhepäiväkodit, seurakunnan päiväkerhot, koulut ja tuetut asumismuodot, kuten vanhus- ja kehitysvammahuolto sekä tukikodit.

Yhteisö saa kirjastokortin käyttöönsä täyttämällä yhteisökorttihakemuksen. Hakemuksessa tulee olla allekirjoitusoikeuden omaavan henkilön allekirjoitus (esim. koulun rehtori, päiväkodin johtaja tai perhepäivähoidon ohjaaja). Hakemukseen merkitään myös yhteyshenkilötiedot. Yhteisökortti on voimassa vuoden kerrallaan.

Yhteisökortilla ei saa lainata aineistoa henkilökunnan oman käyttöön. Koululuokkien kirjasarjoja lainataan vain kaupungin kouluille.

Yhteisökortilla lainattavan aineiston laina-ajat ovat samat kuin muilla asiakkailla. Lainaraja on 200 lainaa. Yhteisökorttiasiakkailta ei peritä myöhästymis- tai muistutusmaksuja.

Yhteisö sitoutuu noudattamaan kaupunginkirjaston käyttösääntöjä ja laina-aikoja sekä korvaamaan kadonneen tai vahingoittuneen kirjastoaineiston kirjastolle laskun mukaan. Lainausoikeus menetetään, jos lainat jäävät palauttamatta tai aineisto palautuu turmeltuneena. Lainauskielto on voimassa kunnes aineisto on palautettu tai korvattu.

Yhteisökortti on palautettava kirjastoon työpaikan vaihtuessa tai työsuhteen päättyessä.


Kirjastotoimenjohtaja 24.08.2016

 

Olet tässä:  Lohjan kaupunginkirjastoPalvelutKirjastokortti ja tunnusluku › Yhteisökortin käytön erityisohjeet
Sivun alkuun