Sunnuntai 18.03.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Edvard, Eetu
Suomeksi
På Svenska
Aineistohaku, varaus ja uusinta
Olet tässä:  Lohjan kaupunginkirjasto › Palvelut

Palvelut


Palvelut

Kirjasto on avoin kaikille

Tervetuloa kirjastoon lainaamaan, lukemaan lehtiä ja kirjoja, kuuntelemaan musiikkia, selailemaan nettiä, viihtymään ja oleskelemaan. Saat maksutta käyttöösi monipuoliset kokoelmat, viihtyisät tilat ja henkilökunnan asiantuntemuksen eri puolilla kaupunkia. Pääkirjaston lisäksi sinua palvelevat lähikirjastot ja kirjastoauto.

Kirjastossa tapahtuu

Kirjastoissa järjestetään erilaisia tapahtumia, mm. kirjallisuusiltoja. Seuraa etusivun ajankohtaisia uutisia ja tule mukaan.

Kirjastossa palvellaan

Voit hoitaa lainat, palautukset ja kaikki kirjastoasiat asiakaspalvelutiskeillämme ja tietopalvelussa. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan, kysy mitä vain! Pääkirjastossa ja Mäntynummen kirjastossa käytössä on myös lainausautomaatit ja palautusautomaatti. Automaateilla lainaaminen ja palauttaminen hoituu vaivattomasti ja nopeasti. Kirjastoon voit tutustua myös ryhmäkierroksilla. Kerromme mielellämme palveluistamme ryhmällesi. Kysy lisää kirjastosta ja varaa aika.

Kirjastossa on tilaa

Tarjoamme näyttely- ja kokoustiloja käyttöösi. Opiskelua ja ryhmätyöskentelyä varten tarjoamme rauhallisia ja viihtyisiä lukupaikkoja ja opiskelutiloja.

Kirjastosta nettiin

Kaikissa kirjastoissamme käytössä on internet-työasemia, joita voit varata etukäteen tai vain piipahtaa hetkeksi.

Kahville

Pääkirjastossa sinua palvelee Kahvio Kampus.

 

Olet tässä:  Lohjan kaupunginkirjasto › Palvelut
Sivun alkuun